2021-08-02
过了一个多星期都系忍唔住要表达一吓意见。试过咁多间餐厅,酒锅系唯一一间令我咁有恒心开Account花时间留言写食评。不知道是给好评语的网友好运还是我倒楣,用餐后的感受就是绝不会有下次!贴钱买难受, 花钱在这餐厅绝对不值得!完全有迫佢哋做我生意求佢哋收我钱咁!餐厅食物质素普通、叫了两个不一样的汤底但神奇地味道一样、卫生环境差(餐具和桌面都有念念粒粒的感觉)、员工态度完全好似个个last day最后一日返工一样叫100次都冇反应,黑口黑面,令我一度怀疑佢系良心企业,餐厅大部份员工都系听觉有问题。用餐时间有限制,到用餐最后30分钟时我终于觉得啲员工应该唔系last day,佢哋仲好爱佢份工, 未够钟就吹埋单、收完钱仲有大概15-20分钟我哋都未食完就要熄我炉,开始不停收嘢,枱面上有未食完的食物问都唔问直接收走,除咗我个碗同手上嘅筷子,其他嘢佢哋可以用极速嘅时间唔理你系咪仲食紧不停收!服务态度奇差!!如果老细在场可能呢啲系佢哋餐厅style唔使理啲客,又或者佢哋成班打工仔好憎老细想帮老细赶客。作为客人,只能说唔会再帮衬!贴钱买难受😪😤