2021-02-27
同朋友一共五位,本来打算去酒店食晚饭🥂但因为限聚令关系,我哋要坐两张枱,分隔得太远根本倾唔到计😭😭所以,我哋临时决定转场,就去咗呢一间餐厅食饭。职员安排我哋坐两张相连嘅枱,拍得比较近,大家就容易啲倾偈啦☺️☺️星期五夜晚7:30 ,就咁行入去就有位,证明而家都唔算太多人外出食饭我哋嗌左个四人套餐,有两款小食、四款主菜再加四杯饮品。另外再加左几款小食同埋甜品咁啦1️⃣海鲜沙律2️⃣餐入边嘅小食3️⃣茄汁肉丸4️⃣羽衣甘蓝菇菌薄饼5️⃣北京烤鸭薄饼6️⃣蟹肉白酒意粉☺️💜Happy Friday嘅晚餐,就梗系唔少得甜品啦7️⃣朱古力挞8️⃣心太软食后分享:真心要大赞,呢度服务好好,我哋5位都嗌左无限添饮嘅冻柠茶,有位外籍女士侍应非常积极🤵🏾♀️成餐饭接近三个钟,帮我地添饮添左四次以上,仲要系唔使我哋自己嗌,佢主动埋嚟添饮嘅👍🏻👍🏻下次路过会再同朋友嚟食饭!😄😃
1️⃣海鲜沙律
2️⃣餐入边嘅小食
3️⃣茄汁肉丸
4️⃣羽衣甘蓝菇菌薄饼
5️⃣北京烤鸭薄饼
6️⃣蟹肉白酒意粉
☺️💜Happy Friday嘅晚餐,就梗系唔少得甜品啦
7️⃣朱古力挞
8️⃣心太软