2011-11-10 17 浏览
和男友想找个舒服倾到计的地方食饭, 但度度都好多人等位, 又好嘈见Delifrance无咩人, 即刻谂都唔谂就入去坐卡位!我叫左一个(正确名字忘记了)吞拿鱼白汁蛋沙律包配意式沙律,男友叫左黑椒汁猪柳扁意粉.一个Cream Soup, 一个菜汤.男友话Cream Soup唔错, 味道很香, 而且好多磨菇.我的菜汤反而无咩特别, 不过汤对我黎讲从来都唔系主角~然后上主食, 个黑椒猪柳扁意粉好多汁好香, 少少辣, 猪柳够"淋"身, 赞!吞拿鱼白汁蛋沙律包配意式沙律出场, 卖相好靓, 两个小小的包, 一个夹住吞拿鱼沙律, 一个夹住蛋沙律, 旁边放左意式沙律.可惜我无影相 男友见到碟野就问: "食咁少?"我都以为会唔够食, 不过其实原来好顶肚.蛋沙律包一定唔会难食, 个包亦好香, 唔太硬, 我用刀切得都好EASY.但吞拿鱼沙律包就真系超难食, 好腥呀! 边有可能架? 我平时系其他地方食都唔会有腥味!最终食左两啖就顶唔顺弃包了!整体黎讲, 我都真系几中意呢度, 坐到卡位的话, 真系可以好好咁倾下计.侍应D服务可以话VERY GOOD! 好有礼貌!
和男友想找个舒服倾到计的地方食饭,
但度度都好多人等位, 又好嘈

见Delifrance无咩人, 即刻谂都唔谂就入去坐卡位!

我叫左一个(正确名字忘记了)吞拿鱼白汁蛋沙律包配意式沙律,
男友叫左黑椒汁猪柳扁意粉.
一个Cream Soup, 一个菜汤.

我的菜汤反而无咩特别, 不过汤对我黎讲从来都唔系主角~

吞拿鱼白汁蛋沙律包配意式沙律出场, 卖相好靓,
可惜我无影相

男友见到碟野就问: "食咁少?"
我都以为会唔够食, 不过其实原来好顶肚.
最终食左两啖就顶唔顺弃包了!

侍应D服务可以话VERY GOOD! 好有礼貌!
2011-10-16
  • 黑椒猪柳扁意粉