2022-09-25 126 浏览
不知几耐没有帮衬过麦当劳(因为附近这间服务太差了),今晚太太突然心血来潮想食一次,为了省时,于是我们各自用手机落单,咦?原来而家有珍珠奶可以跟餐㗎?(原来出咗成年....)屋企落完单后,急急脚去到攞餐,服务果然一流,我见无嘢饮,于是礼貌地问职员,佢不耐烦地说,特饮mc cafe𠮶边攞。ok,我唔明嘛,之后我行到mc cafe柜位,我话用app order咗2杯珍珠奶外卖,我俾𠮶号码佢睇,佢突然大声咁话唔同人落单㗎㖞,我终于按耐不住反击,系咪一定要落单𠮶个嚟攞?讲返杯珍珠奶(其他食物唔讲了,一样无惊喜),意外地出色,真系要讲讲。宇治焙茶珍珠鲜奶(冻) 跟餐+$14茶味出色,好香好浓,我叫了少甜,真系无乜甜味,珍珠好有咬口,口感出奇地好唔太软。宇治抹茶珍珠鲜奶(冻) 跟餐+$14绝对系一个惊喜,抹茶味刚刚好,不会过多或过少,甜味适中(我叫了少甜),珍珠同样软硬适中。

2022-09-25
等候时间
5 分钟 (堂食)
宇治抹茶珍珠鲜奶(冻) 跟餐+$14
  • 宇治抹茶珍珠鲜奶(冻)