2015-09-06 821 浏览
星期日~想去行下又唔想离开大屿山~最后去左大澳~同样晚餐时间又唔想行太远,所以又系屋企楼下食泰国嘢~上次试完之后,我竹同男朋友去左试埋逸东个间,个食评都唔记得打tim~😂今日7点几黎到,冇咩人仲有好多吉台~男朋友第一次黎呢边呢间,我地都觉得呢边个环境舒服好多😄我地叫左个小食拼盘,全部都唔错,点知之后见隔离台叫个阵,个串烧原来可以拣要猪,牛,鸡。。。点解我地叫个阵冇问我地。。。😞跟住叫左黄咖喱牛同咸鱼椰菜苗~等等等。。。等左好耐都未到。。。我隔离台都食饱喇。。。。。之后追一追过左阵先黎返。。。点知个咖喱好差。。。稀到好似水咁。。。个薯仔又唔好食。。。突然餐饭变得即刻唔开心😔😔😔 最后叫左个芒果糯米饭,唔错,芒果够晒甜!其实今晚餐饭真系麻麻。。。成晚都觉得好似隔离台先系客,可以因为佢识老细,个个都热情款待佢地咁。。。仲要咁岩我地D嘢等好耐都未到。。。左右台迟黎叫同一样嘢都早到过我地。。。。真系识人好过识字!小店通常都系做街方生意,但就算识得都唔应该系咁,因为真系好影响周边食客既感受,而如果万一有咩唔受Luck留,俾人感觉系。。。你地只系挂住招呼你地既朋友,所以先会有问题或错误发生。。。。。

小食拼盘

黄咖喱牛肉

咖喱入面既薯仔

咸鱼炒椰菜苗

最后叫左个芒果糯米饭,唔错,芒果够晒甜!
芒果糯米饭

小店通常都系做街方生意,但就算识得都唔应该系咁,因为真系好影响周边食客既感受,而如果万一有咩唔受Luck留,俾人感觉系。。。你地只系挂住招呼你地既朋友,所以先会有问题或错误发生。。。。。好好谂一谂吧。。。老细!

今次俾劣评。。。全因为服务😞😞😞
2015-09-06
小食拼盘