2021-06-28 1997 浏览
一入门口已经放满新鲜海鲜比客人点菜时选择,未食已经感觉到好新鲜仲有老板老板娘亲切待客的态度,令人好舒服,今次最主要系试佢地招牌鸡面同埋安格斯牛肉,真系好令人期待碟牛肉一拎出黎已经想流口水🤤好欣赏呢度会帮客人计时同上菜,令到无量海鲜定牛肉都系蒸到刚刚好,海鲜好鲜甜,最重要系冇沙ga,不过由于太吸引啦,我唔记得相机要食先,唯有影牛肉啦碟牛肉真系好juicey,从此我会改变睇法发现原来蒸牛肉都好好食、仲系原汁原味🤤蒸马友,好好食呀🤭期待已久的鸡面,终于出场啦,真系好好食,佢有配一个辣酱,但系怕辣既我冇试到,朋友就话加埋辣酱仲好食,不过我觉得唔加都好好食,我真系好想知道点先可以蒸鸡蒸到咁滑ga🤔太好食啦🤭🤭食完鸡面已经十分饱,但系都要食埋碗粥先,因为有好多配菜比我拣,真系好有诚意呀Oh My God 油炸鬼都有会不会太丰富啦🤭真系好想短时间再食多次🙈

碟牛肉一拎出黎已经想流口水🤤
安格斯牛肉