2023-10-04 752 浏览
板神做紧感谢祭$398,我试过观塘板神铁板烧 服务同食物都好好,所以去湾仔试下,首先服务差到极点,杯茶饮完叫侍应加茶 佢应左你好,但系过左15分钟都系冇人加茶,最后经理行过我叫经理加茶就即刻帮我加,落单时我叫左支有汽矿泉水,侍应小姐都有落 但系过左15分钟都无拎过黎,我咪再问多次侍应小姐,侍应小姐话落左单 但系唔记得拎黎,观塘同湾仔两间分别观塘上头盘 鱼生都会介绍比你知依样系咩鱼生名 同由淡至浓食法同埋服务真系好贴心,但系湾仔完全无介绍,所以系根本就唔知你食左咩!我一开头时已经叫侍应小姐落左份牛舌,我都有多口问佢会系串烧定铁板烧 侍应小姐都好坚定话我个铁板烧牛舌,食左7成去到食主菜,我未见到我份牛舌放系到比师傅处理 我咪问师傅我落左份牛舌 系唔系漏左单?师傅话佢收唔到order,咁我咪问侍应小姐 我一开头落左份牛舌 你话铁板烧上 我问师傅佢话收唔到order系唔系漏左单?佢话我落左啦 之后出左去 转头就有个师傅拎份牛舌过黎比铁板师傅处理,真系食到一肚火!错又唔认, 总知由头到尾都系服务好差!到讲铁板烧师傅,坐bar枱都系谂住铁板师傅表演,但系个师傅炒饭唔系你面前炒 食食下突然间侍应小姐每人派一碗饭
我真系呆左,都算 主菜我叫左个薄烧牛肉卷,我叫左牛肉一片果时好完整 但系经师傅处理完块牛肉系穿哂隆,总知就系一次好唔开心一餐晚餐!