2023-05-18
今日难得经过时代,于是坐低食个早餐。之前返工都有去开帮衬,觉得服务都算唔错,尤其新开𠮶排,有个楼面姐姐好亲切。可惜相隔几个月再去,楼面啲服务差咗好多。一入去无人招呼都惯咗,自己坐低睇餐牌。见到餐牌都执过,转咗自己落单,我试完发现有啲问题想问,举咗好耐手都无人过嚟。之后有个阿姐见到,行都无行埋黎,一句,自己落单呀,咁弹埋黎我心谂:???叫得你当然有原因我话,我有嘢问,佢先行埋黎明明之前听到佢另一个同事帮人落单,咁即系佢系都仲会帮客落,唔一定全自助啦,但原来唔系熟客无人帮嘅举手都未问问题就比人弹钟,真系笑死唔知佢而家啲楼面咩服务,我净系觉得好差后尾叫好嘢,上嘢食嘅时候,个姐姐可能见我个位有啲晒,主动帮我拉咗窗帘。到我食完打紧呢篇嘢同叹紧杯茶嘅时候,另一个黑衫经理就过嚟拉返高个窗帘,好在我都唔怕晒😂餐牌就改版加价,但啲服务就愈黎愈差,再系咁,都系食返大家乐开心啲新餐牌有啲双拼面,好似好多选择咁,但其实个价钱拍得上普通𠮶款面餐,但食嘅嘢就少咗,普通面餐至少多个包,抵唔抵食就睇你哋点谂🤷🏻♀️讲返嘢食,沙嗲牛就无变样,火腿奄列要全熟都交到货,个牛角包都仲系咁普通😂基本上嘢食都维持到水准,但啲楼面
可惜相隔几个月再去,楼面啲服务差咗好多。
一入去无人招呼都惯咗,自己坐低睇餐牌。
之后有个阿姐见到,行都无行埋黎,一句,自己落单呀,咁弹埋黎
我心谂:???
叫得你当然有原因
我话,我有嘢问,佢先行埋黎
举手都未问问题就比人弹钟,真系笑死
唔知佢而家啲楼面咩服务,我净系觉得好差
基本上嘢食都维持到水准,但啲楼面就差啲啦