日记 9月1日 晴今日系我女朋友既生日,因为贪方便唔想离开观塘就可以食日本野,我选择左近期人气急屎既青叶料理,上几个月未减价果时食过一次.$15x果时食物虽然差,份量小我都觉得冇乜所谓,所以今次继续去份量- 叫4旧寿司就黎2旧 叫20块三文鱼顶多比10块 p.s.去到青叶你会发觉你开始系食紧天妇罗任食 而唔系食鱼生!食物 - 食物种类小之有小..食黎食去都系o的cheap野,贵小小既都冇..寿司饭系热既..同某低价任食寿司名店冇分别,寿司上面果o的鱼生都系同低价果间一样咁薄!员工态度 - 我自问都唔算系眼阔肚扎,贪心既人士,我女朋友叫左一个四国地狱乌冬,因为实生太生同太硬,所以唔要,转头叫左第2个四国地狱拉面,顶..点知有个肥肥地短头电发既侍应走过黎好大声咁话:头先你以经掉左个乌冬!唔该唔好浪费食物!我心谂!我以家叫左成枱野食唔食咩?系咪我叫只鸡翼.你比旧炭我,我都要吞落肚?服务 - 侍应十问九唔应.我去厕所果时重听到一o的恐怖既野.."话说本身点刺身叫十给一,大概系有客人不继落单及投诉,本人行经刺身枱时听到以下对答..w=侍应c=寿司师父w:26号比足小小c=又系佢?w=系呀!想未饱
日记 9月1日 晴

食物虽然差,份量小我都觉得冇乜所谓,
所以今次继续去

w=侍应
c=寿司师父
w:26号比足小小
c=又系佢?
w=系呀!想未饱!
c2=咁今次佢实饱!
c1+2+3=哈哈哈!.......
叫野食唔比足..人地想叫多o的姐..呢o的说话好乜啰..你想加料咩?
好想同呢间野个老板讲,你写139一个人,我写20块三文鱼,你比10块薄切?我埋单比30蚊得唔得?做乜比张

员工 - 不懂礼貌,本身客系主人..但系呢间野好似变左佢系主人.更加好似比左40蚊去某名店食低价寿司+坐监咁..先生你旧饭未食!要罚十蚊一旧!果种压力一样啰..

除非佢继续减价!减到天天都109!或改返好似以前咁!再帮o的员工上下服务态度改进班!如果唔系我都唔会再光顾贵店!
2009-09-01
庆祝纪念