2018-08-13 481 浏览
一坐底,枱面仲污秽,餐具盒入面的纸巾都有污积的。调另一张枱,然后个侍应隔左一阵先醒起未俾餐牌我地,跟住点餐,全部交流无笑容无讲多谢唔该,感觉无咩礼貌,放低餐牌饮管野食等等都系掟落枱唔系放。叫左猪扒鸡扒同汉堡扒,得汉堡扒系热既,其他全部唔热既!!叫左个炒野菜但落漏左单,另外叫左个汤但埋单时我只系问佢系咪跟餐,跟住佢好大反应话你落单时指既系单点既!个size 系大d 唔同!你无同我讲!但其实我都系问下,但佢就好大反应强调你落单时无讲清楚无问清楚,咁我就算,都无咩所谓反正我食呢d 餐厅都无咩期望,但我系觉得佢咁大反应我有少许不知所措,同埋我觉得佢地态度绝对需要改善!佢地楼面同厨房一直嘻嘻哈哈系度玩又玩得好开心咁。食物亦都有改善空间。最后我唔会再帮衬呢间了已失去信心。
2018-08-13