2008-08-21
昨天lunch去了板长试吃"三色鱼生饭", 味道是不错的, 海胆和三文鱼子都算新鲜, ok的; 三文鱼, 都ok喇~ 冇乜期望. 但service同份量就冇乜保证啰! 隔离个先生, 佢与我一样order三色鱼生饭, 但佢的份量都比我少, 最搞笑连饭量都少过我, 佢同侍应同"厨师"讲, 投诉与照片相差实在太远, 最后竟只是加了数粒三文鱼子给他... 哈~ 我看到他的饭, 我都会唔够饱.... 之后, 我个饭黎左, 好明显系多过佢, 不过... 我连成个饭都食晒, 个沙律同汤都未黎, 追左两次果d侍应都冇反应, 只系话"帮你睇下喇", 我连饭都食晒都等左起码5分钟, 终于忍唔住叫个著西装褛的姊姊(所谓经理)黎"炳", 佢先好快咁帮我拿沙律同汤黎, 唉~~~ 虽然味道ok, 但我都唔会再帮衬啰, 因为服务太差, 同埋d所谓"厨师"成日做遗留野, 连人地个寿司饭放少左两件蛋都唔知, 要个客追...... 我觉得好差啰, 我埋单都$66蚊架, 话晒都系日本餐厅丫, 唔系日式茶餐厅呀! 咁o既服务, 唔多掂.