2017-02-20
因住附近,间中会帮衬有次叫左个米缐,唔要饮品(试过饮品超甜),但个落单姐姐话「包埋架㖞」,咁我叫埋茉香奶茶,已经食食下饮饮下时,个落单姐姐放低张单,我见张单写左「饮品+$4」,有点奇怪,我只为澄清,问落单姐姐饮品唔系「包埋咩」,佢话只包$14以下的饮品,我叫个杯$18要补差价⋯⋯,我奇怪点解落单时唔讲要补差价的?!!但见已经饮左了,都谂住算喇之后系水巴(应该系老板)大叫出黎,向住我地枱话「换返$14野饮啦,唔好好似我地呃你咁」😳😳.....心想我冇咁意思,只为澄清,你地落单时真系冇讲麻........因同行有长辈,我废事嘈,话算喇算喇都饮左了.......点知过左阵,另一个伙计走过黎,冇问过我就攞走我杯饮紧的野,再问我换咩$14野饮😳😳😳😳超冇礼貌......我话唔要喇唔饮喇,老板都仲一路讲话「唔好好似呃你地咁」😒😒😒佢见我地唔要饮品,叫伙计改我地张单取消饮品+$4 讲真,唔系计你$4,只为澄清,但食野未试过咁冇礼貌的对待,饮饮下冇问过我就攞走我杯野饮,我只问左一次$4事宜,老板几次讲话唔好好似呃我地咁,真系好冇礼貌,以后唔帮衬😡😡😡😡讲真,冇礼貌外,食品质素又唔系好食,饮品超甜,龙门
讲真,冇礼貌外,食品质素又唔系好食,饮品超甜,龙门居有其他好选择