2012-06-03
睇到报纸的优惠广告,见到水车屋有甘笋既价钱食放题,一班同事米去试下.点知食到一肚气,点解?首先系订位,一星期前打电话book位,个位小姐话只接受3日前book位,之后电话一直打吾通(可能生意太好挂?吾忧做)广告话早一日前现金落订有龙虾沙律,我地呢班贪少便宜既人,米叫人早一晚去落订book位law.点知去到又话冇位,个位先生亦好礼貌对我同事话,不如你地等后补啦!到左第二日,我地约好左呢几个同事,都谂住去第二间食.正想book位既时候,水车屋来电有枱比我地,心谂终于比我地等到!首先坐低叫左几样鱼生,等左20分钟先有几件到,谷气人齐问其中一位待应,系米有龙虾沙律,佢话有等阵就上.又系等左好耐.......冇.戏肉来啦!一位穿黑衫既女人,吾知系经理定主任,(因为冇需要知,我地一定吾会再到)走埋黎,用一种好吾客气既说话同我地讲,系电话入面我讲左有85折,冇话有龙虾沙律送,态度极恶劣及嚣张.如果吾系有小朋友系度.我一早同妳嘈啦!再讲点食物方面,一系吾黎,黎既都重复上,搞到一台都系食物,搞到我地好似冇文化甘,一枱食吾完既烧物!比$受气
不如你地等后补啦!
比$受气
题外话/补充资料:
不过亦值一赞,鱼生,刺生新鲜.其他侍应服务都很好!