2022-08-16 496 浏览
服务态度好差,自问都唔系特别要人招呼定点,但做餐厅最基本既嘢都错晒。1)叫佢落单等成3个字先嚟落 重点餐厅已经唔多人,唔明嚟落张单要几难2)一路落单又一路离远同其他职员讲嘢,我地都唔介意等你讲完先,但结果落单错漏百出,好似叫椰青咁,上杯椰子Smoothie比我地,同佢讲落错单,又扮晒嘢话椰青卖晒喇,卖晒你都应该问我地想转饮D咩,唔系帮我地决定埋丫,重点系后嚟既食客又有椰青饮3)叫左几款野都话无,最叻就系叫人食虾饼,我地唔系唯一一枱客叫几样嘢都无4)食到后尾想加单叫杯野饮,都已经唔想做,话要等好耐架唔好喇唔好喇,泰国餐厅想叫多杯泰式奶茶都话耐,咁你开乜泰国餐厅..?5)叫埋单,又系例牌等3个字先嚟走既时候隔离三枱客都系食到嬲爆爆无下次 咁唔忧做既餐厅大家都唔洗试

5)叫埋单,又系例牌等3个字先嚟

走既时候隔离三枱客都系食到嬲爆爆