2024-06-03 173 浏览
上星期日晚上6:00 ,我们们一行五人去愉景新城Pizza Hut食晚饭,因为时常都是叫外卖,所以去堂食谂住现场食会好味啲,QR code扫码落单,好快就上菜,但有一些comments系比佢哋的意见1. 员工非常后生,上完菜之后就全部员工起码五、六个人围晒喺门口位倾偈,每次举手好耐佢哋先行过嚟帮助你。(叫佢换碟食甜品,问佢攞外卖盒)2. 之后我都费事再叫佢哋啦,我自己走去谂住斟几杯水,佢先走过嚟我问佢啲水系要自己斟呀定你斟俾我,佢先讲话你要几多杯我斟俾你。3. 叫咗一个海鲜意粉,啲汁仲多过啲意粉,𩠌又少,夹3住已经食晒。个甜品朱古力雪糕窝夫, $78 ,窝夫居然夹住嘉顿雪芳朱古力蛋糕真系搞笑。五个人食咗$800 ,唔系叫平亦都唔系叫贵,但系香港经济环境已经差重要比咁嘅服务同食物质素真系好难去竞争,希望佢哋会改善吓!!

(叫佢换碟食甜品,问佢攞外卖盒)