就是为了不用等位,外表看来不错,便入去试一下。 但其实里面相当脏,桌布穿洞,还脏,看来没有更换... $88+10%的菜色同样$30的椰林阁无分别,叫忌廉汤就拿别的来,那个侍应却装听不到,待我家人话算啦,他竟从远处大叫那便帮我换,好似我哋烦佢咁,但错在佢,真无奈... 红酒牛一点红酒味都无,天使面淋BAT BAT,这个$$$,一点都唔值!!!! 问有咩餐饮,佢便大声不顺气地讲,还目中无人!!! 叫埋单,叫了3次都唔过来,仲故意背著我们,俾个 ''话之你'' 同 ''我系咁'' 的态度!!! 我便行去CASHIER到,佢竟然仲大声同CASHIER讲 ''照清楚D钱,系咪假" 我当然同佢讲,''未见过咁差的服务, 嘢又唔好食,10%你一D都唔值得收!!!" 从未食得咁受气,所以我等登开OPEN RICE A/C 来告诉大家,希望不要见到再有人''受害''
就是为了不用等位,外表看来不错,便入去试一下。

但其实里面相当脏,桌布穿洞,还脏,看来没有更换...

问有咩餐饮,佢便大声不顺气地讲,还目中无人!!!

从未食得咁受气

2010-12-29