服务态度极为恶劣。系门口,个server完全ignore客人,不停搞个外卖单,连基本greeting都无,亦无话唔好意思要等下呢d常规要讲既说话。等左好耐之后,终于过来,态度非常rude,行去张台度讲左3次,we are busy, you have to leave by xx:xx. 成个过程好似比我地入去系恩赐,一副高高在上咁既样。该服务人员态度恶劣,毫无专业可言,好似未曾受过training。crispy bread soft到一个点,叫距地换,等左8分钟,总软过换之前。写complaint letter去投诉,只叫我地加翻张receipt之后就杳无音讯,以后都唔会再帮衬呢间。
2021-09-12