餐厅: 翠亨邨 (美麗華廣場1期)
资讯:

2023-04-09 1488 浏览
星期五的中午 同家人黎到美丽华翠亨邨饮个茶未有book 位 我哋岩岩坐咗最后一张台后面都要等位 全场爆满环境光猛 都唔会迫夹 坐得舒服但系侍应既服务态度 认真麻麻 本人系好少望人名牌 都忍唔住望一望老人家问佢有咩茶 佢嘅态度系 非常令人反感虽然呢d 系个人感受 但起码本人有反感俾大家望下午餐既点心纸醉乳鸽冻盆 好快就上菜 味道不错 唔会太咸 有淡淡酒香味 肉质唔霉苹果叉烧酥 叉烧酥既酥皮很松软 味道唔会太咸太甜 有淡淡的苹果味 咬到尾仲少少苹果肉略弃上台已经冻左d 唔够热芝麻煎堆仔上台好够热 系啱啱炸起 入面有莲蓉嘅馅 唔算好甜红油炒手 对本人黎讲有点辣 入面有虾同猪肉虾都有点鲜味 不过皮有啲硬炸软壳蟹 一入口就觉得 呢啲嘢都系日式餐厅做得好啲酒楼食黎讲 佢都炸得脆身 但味道 就系油味 而且系好油 食食下 有点苦味叉烧肠粉肠粉够滑 叉烧好食鲜蕃斑骨汤米线蕃茄鱼汤底 都重蕃茄味 鲜蕃茄数量不小 鱼的份量可以 有啲骨 好在都系大既骨 容易食 略嫌米线好碎整体上 食物质素都几好 唯服务欠佳
星期五的中午 同家人黎到美丽华翠亨邨饮个茶
未有book 位 我哋岩岩坐咗最后一张台