2022-10-03 600 浏览
基本上我每个月都一定会嚟食一次今次因为工作夜左,所以晚上9:00才去到!可能因为星期五嘅关系所以仲有好多人排队,我同朋友两个人排到9:25下一张枱就到我哋嘅时候,职员居然同我哋讲因为9:30厨房会截单,所以有机会我哋不能堂食😭但因为尚有5分钟才到9:30,我哋即管继续等希望可以有枱俾我哋!眼见一直冇人埋单,其实都感觉机会渺茫😔直到9:30正当我哋打定输数,谂紧买唔买外卖嘅时候,职员向其中一台已经食完一段时间嘅食客询问是否需要埋单,当确认客人需要买单走嘅时候,职员同我哋讲立即安排𠮶张枱俾我哋🤩并叫我哋落定order🎉本来失望嘅心情立即重燃希望👻当然我哋明白职员冇需要专登为我哋安排,而且我哋咁迟先入去食有机会阻佢哋收工!但真的好感谢职员的帮忙❤️至于食物质素,更加唔使讲😂否则我都唔会每个月都去食啦!本人一向对炸物都不是非常感兴趣,因为真系好怕热气!唯独是呢间嘅吉列猪扒令我每个月都一定要去食一次😋外脆内软,非常多肉汁,外皮非常松脆完全没有油腻嘅感觉👍🏻
基本上我每个月都一定会嚟食一次

本来失望嘅心情立即重燃希望👻
至于食物质素,更加唔使讲😂否则我都唔会每个月都去食啦!