2023-01-20
《丸十寿司日本食堂》喺朗豪坊都开咗好耐,但我一直未有机会去试🤭今日终于约咗几个朋友去食啦👏🏾环境餐厅嘅楼底好高,而且空间感十足,睇落好干净同高级。大家除咗可以坐一般嘅4人枱之外,重可以拣坐sushi bar tim 👍🏾食物餐厅提供好多唔同类型嘅日本食物,例如:寿司🍣、串烧、熟食等等,咩都有d,重有唔少创意食物,包补人人都会啱食♥️我哋就叫咗自家制玉子烧、炙烧三文鱼寿司、寿司饭、冬菇串烧等等。每样食物嘅质素都几有保证,水准唔差😝最重要嘅系价钱唔算太贵‼️宜家系旺角任何一间舖头食嘢,价钱都唔平架,所以以朗豪坊嘅餐厅嚟讲,性价比都算几高🥰呢排旺角虽然开咗唔少质素几好嘅餐厅,但呢d连锁餐厅食物质素都好好,想食日本嘢嘅朋友,又想坐得舒服d嘅,不妨去吓《丸十寿司日本食堂》😙
食物