2023-05-13 206 浏览
因为同朋友庆祝嘅关系事先book咗位,可能当天系平日嘅关系人流唔算好多,好快就已经入座我哋两个都唔系食好多嘢嘅人,就点左几款招牌菜,龙井熏太鸡、龙眼蜜烧西班牙黑豚叉烧、八味金砖豆腐龙井熏太鸡佢系烟熏嘅鸡,旁边伴有龙井嚟到嘅时候会有个烟熏盖,喺我哋面前再打开,想捕捉呢一刻真系要快啲,如果唔系好快就冇晒烟无论就咁食鸡定系加埋旁边嘅龙井,味道都好出色外皮脆,仲有好香嘅烟熏味,鸡好滑,食完一件又一件出奇地就咁加埋啲龙井茶叶一齐食真系第一次,好少会将茶叶放落口,但系一齐食有有茶味又有好香嘅鸡味,最紧要佢嘅烟熏味唔会系超级族嘅味道好好食好有惊喜,嚟到一定要点💯龙眼蜜烧西班牙黑豚叉烧佢自家制嘅西班牙叉烧,见到佢满满嘅龙眼蜜,食落去好香甜,唔会超级肥,但都唔会过干,仲有啲提子干相对于烧鸡来讲佢就冇咁出色,但系味道依然系比起其他地方嘅叉烧好食,唔钟意食肥叉同过瘦嘅叉烧就呢度啱晒你八味金砖豆腐超爱吃豆腐嘅我哋,认为呢个超级出色出色嘅原因是外脆内软,豆腐入面系滑嫩,外表嘅豆腐香脆得来而且好香七味粉既味道,超级推介❤️话明庆祝当然唔少得佢呢度嘅甜品拼盘,预先偷偷地同店员讲定要写咩字,佢呢个甜品拼盘都算精致而且多

龙井熏太鸡
佢系烟熏嘅鸡,旁边伴有龙井
无论就咁食鸡定系加埋旁边嘅龙井,味道都好出色
外皮脆,仲有好香嘅烟熏味,鸡好滑,食完一件又一件
好好食好有惊喜,嚟到一定要点💯

龙眼蜜烧西班牙黑豚叉烧

八味金砖豆腐
超爱吃豆腐嘅我哋,认为呢个超级出色

话明庆祝当然唔少得佢呢度嘅甜品拼盘,预先偷偷地同店员讲定要写咩字,佢呢个甜品拼盘都算精致而且多款式!

整体甜品唔会好甜,卖相精致仲有摆盘,样样野都的骰,最推介一定系佢嘅茉莉花茶意式奶冻,好香花茶味又唔会超级甜🥰

叫店员帮手影响佢哋都好乐意,仲拎咗支大灯帮我哋打灯。环境来讲其实几靓几舒服,又可以对住海景,有bar枱有室外室内,同朋友庆祝来讲真系好唔错。
外卖送餐
  • 龙井熏太爷鸡