2018-11-07 400 浏览
辛苦左咁多日终于唔洗再OT啦😬Thanks God!!!!!有时间可以试下呢间美国过黎既Cheesecake Factory我等左呢日好耐啦😭今日6:10pm去到唔洗排队✌🏻用餐时间2个钟,其实两个人都ok 不过如果想一大班人坐系到倾下计就最好等齐人先入座🤔地方好大装修得好有feel好古旧,不过灯光略为有啲暗🛋Menu选择超多,黎之前已经听闻呢到既甜品多达20-30款,不过唔知道原来前菜小食主食都有咁多选择😯因为我地样样都想试下,所以我地两个人叫咗两个小食同两个主食😅 甜品就谂住食完先再叫 (唔好笑我地大食啦😋)呢到既侍应哥哥唔知系唔系想学返人地美国人好chill好casual咁招呼客人,帮我地落单个位哥哥有种好冇礼貌感觉🤨 明明见到格离枱个位都唔系咁个黑糖面包味道都几浓甜甜地,但系个法包就稍为干少少同硬咗少少🥖女朋友成日话好挂住系美国食过既buffalo wings,所以个鸡翼黎到佢劲开心😊 个鸡翼辣辣地配埋个 blue cheese dressing 真系好夹阿👍🏻👍🏻👍🏻呢个叫牛油果蛋皮脆卷但一啲都唔脆😕 不过啲牛油果又真系几绵几滑,觉得唔太好食,有d失望。。。蒜香大虾配Garl
辛苦左咁多日终于唔洗再OT啦😬
Thanks God!!!!!

我等左呢日好耐啦😭

地方好大装修得好有feel好古旧,不过灯光略为有啲暗🛋

黑糖面包+法包

Buffalo  Wings

Avocado  Eggrolls

Prawns  in  Lemon  Garlic  Sauce  and  Steak  Diane

蒜香大虾配Garlic Sauce真系冇得输!个薯蓉好香滑,我地二话不说就将佢清哂🤩
但系个牛就系呢碟主菜既败笔之处,明明叫咗3成熟,黎到唔讲我以为自己叫咗7成熟🤯个肉质极度干,食左一啖已经唔想再食。。。

Tomato  Basil  Pasta

因为叫咗好多肉既关系谂住叫返个冇咁滞既pasta啦,点知冇睇清楚原来呢个pasta都有鸡系入面🐔总括黎讲呢到既肉类得一个字可以形容 — 干干干!

所有野既分量都好大,结果饱到最出名既cheesecake 都试唔到🍰
2018-11-06
Buffalo  Wings