2019-08-21
🍑日本山梨县鲜桃四季春奶盖茶 $45适逢白桃季节 茶狼都出左白桃四季春茶💕有奶盖同无奶盖只系相差两蚊 紧系比贵少少要多多幸福感啦😚店员主动问洗唔洗少甜 半糖既效果唔错 食到桃肉本身既香甜 又饮到四季春淡淡既甘香 今次既奶盖我觉得同喜茶既有得挥 而呢杯甚至好饮过喜茶早前出既芝芝桃桃🙈大家快啲趁8月底前试下 过左8月就无嫁啦!.鲜甘蔗奶盖青茶 $32翻兜饮第三次都系饮呢杯🤟🏼香甜既蔗汁配上咸香且厚身既奶盖 留意番由于蔗汁本身已经有一定甜度 大家可以跟我咁样嗌无糖 绝对唔会淡谬谬 反而更加饮得出蔗既鲜甜 加埋奶盖都唔会好腻🤤太正了.冻顶乌龙茶软芝士蛋糕 $28呢个蛋糕食落感觉系轻盈既 上层既芝士偏酸 质感有啲似啫喱 下层系乌龙茶味既蛋糕 但茶味被芝士既酸味抢左 乌龙茶味好微弱☹️主要系由面头既乌龙茶蛋糕碎带出茶既甘
鲜甘蔗奶盖青茶 $32
冻顶乌龙茶软芝士蛋糕 $28