2017-10-14 421 浏览
好钟意呢条咁宁静嘅小街,放下狗散下步,睇住XXL佢装修,终于等到有机会同我最爱的家人一齐食啦!一进入店内就感受到南法嘅风情,渔港小船,新鲜海鲜空间感大的休闲小店感觉舒服。慢活嘅感觉涌出来,所以我们都想要一点酒精我们三点了 MOJITO 3 WAYSMAngo, Strawberry & Mixed wild fruit成个系列都好清新,带鲜果的酸甜味。Rum 酒味道也不弱,再加埋新鲜嘅薄荷叶成个人都觉得好 refresh 其他两位女士都说 on diet, 一碟 regular 份量的沙律已教他们乐上半天尼哥斯沙律有美味新鲜的 Seared Tuna,七彩缤纷添特色。主菜就系我期待左好耐嘅 炭烧美国斧头扒,虽然价钱要 1288,但就有 1 kg 光泽诱人嘅优质牛肉,我哋三个人share 都差啲食唔晒卖相已经可以呃晒 like,一上枱已经香气扑鼻,外表看起来饱满丰盈 ,叫我呢个牛魔王又点忍得口呢切开一片嘅份量已经差唔多等于出面一块牛小排。哈哈哈真系巨人食嘅size。我个人喜好Medium, 厨师果然做得到外面 grill 得焦香,肉色粉红,入口柔软嫩滑牛肉味浓郁而且湿润可口,到而家仍然很

一进入店内就感受到南法嘅风情,渔港小船,新鲜海鲜
空间感大的休闲小店感觉舒服。

慢活嘅感觉涌出来,所以我们都想要一点酒精

我们三点了 MOJITO 3 WAYS

Medium, 厨师果然做得到
外面 grill 得焦香,肉色粉红,入口柔软嫩滑

牛肉味浓郁而且湿润可口,到而家仍然很怀念
庆祝纪念
生日