2009-12-17
O系OPENRICE见到呢间野好多人话好食所以就去试下我不嬲都好钟意食CREPES去到间野一个客人都冇拣左一阵我食香蕉忌廉CREPE(NUMBER30) 我男朋友就要巨峰提子雪糕我好想食牛奶雪糕但系佢冇 (全间店得果两只雪糕都可以冇一只)个人觉得提子味雪糕O系CREPE度有D怪不过冇办法啦都叫左 (我谂好好食)果巨峰提子其实唔系雪糕 系雪芭 味道都算OK我个CREPE包得好长.....张纸下面一半都系空既 (整咁长好无谓)D香蕉冇乜味都算 (唔系要求咁高) 个提子雪糕衬落CREPE度怪怪地最差就系D CREAM李, 本人好钟意食CREAM, 咩CREAM都食但佢个CREAM系胶既质地, 好硬, 唔滑仲要好鞋有D一粒粒野真系未食过咁难食既CREAM.....直程系一粒胶黎食食下个CREPE成个上面果PART塔左落黎 即系佢上面太重下面冇料系90度跌左落黎 我成个CREPE拎出黎 但佢下面又系咁漏D好熙既朱古力酱最后食得好狼背一句讲晒, 好差既CREPE一定唔会再帮衬!!
我不嬲都好钟意食CREPES
去到间野一个客人都冇
个人觉得提子味雪糕O系CREPE度有D怪
不过冇办法啦都叫左 (我谂好好食)
果巨峰提子其实唔系雪糕 系雪芭 味道都算OK
真系未食过咁难食既CREAM.....直程系一粒胶黎
最后食得好狼背
一句讲晒, 好差既CREPE一定唔会再帮衬!!