2024-10-23
Lunch time 坐叮叮去饮杯朱古力,忙里偷闲嘅感觉其实都不错。点咗一杯纯可可-无糖的,有唔同种类嘅奶选择,包括 Whole milk, oat milk, almond milk 同 coconut milk。我拣左almond milk, 可可味道好香浓,但无死甜,啱晒正减甜嘅我。另外帮同事买咗冻榛子朱古力,味道好啱佢,好香朱古力,少甜正啱哂佢口味,朱古力口感好顺滑。另仲有卬花咭送、买7杯就送一杯。见到除咗朱古力饮品,仲有可可粉买番屋企冲嚟饮,朱古力粉做紧优惠买二送一,优惠做到31/10。我哋都谂紧买唔买返公司,可以喺公司慢慢叹。不过lunch time坐下叮叮当唞吓气,其实都几relax,我哋约定下星期再过嚟买一杯,先决定买唔买包朱古力粉先。外卖
外卖