2023-07-19
放工见到呢间舖头平日都坐爆人应该质素唔错,见仲有最后一张枱即管试试🤣成个环境灯光都好有feel ,日本居酒屋装修,有几枱都庆祝紧生日😂1. 芒果牛乳乳酸,芒果乌龙红茶第日要返工,冇饮到酒试咗两杯冇酒精饮品两个都系好啱夏天饮嘅芒果特饮,乳酸好清新开胃,好似食紧甜品咁啱女仔饮😛男仔唔钟意太甜可以饮芒果红茶,茶味比较出。见到玫瑰干花以为会有玫瑰味,不过饮咗就知其实佢系打卡用🤣2. 深海池鱼王簿切深海池鱼听落好劲即管试试🤣 鱼本身非常新鲜,薄切都食到肉质好肥美,酱汁配搭都好夹,叫做对得住价钱。男朋友本身唔钟意食刺身,食完一片之后同我争,每人得四片唔够喉😂3. 厚烧A5宫崎吉列和牛男朋友想食和牛所以叫咗个吉列牛试试,牛肉唔会太多油脂好腻,反而系重牛肉味𠮶种和牛👍🏻上菜𠮶阵会有块热铁板俾你烧下玩下,但系实测左每块牛正反面各烧十零秒都ok🤣佢有两种将一个系烧肉汁,一个系清新啲嘅汁;配料有葱、炸蒜,个人最钟意加大量葱一次摆入口4. 牛油甘薯食唔落饭谂住嗌其他淀粉顶下肚,佢比我想像中好食好多🤣佢同DONXX卖𠮶啲蕃薯一样超甜,个番薯皮仲要劲脆好似食紧厚啲既薯片口感,加埋牛油味非常之香,推荐。5. 鸡髀肉
1. 芒果牛乳乳酸,芒果乌龙红茶
第日要返工,冇饮到酒试咗两杯冇酒精饮品
2. 深海池鱼王簿切
3. 厚烧A5宫崎吉列和牛
4. 牛油甘薯
5. 鸡髀肉串烧
鸡肉多汁嫩滑,调味都好夹,有机会再试其他串烧~
下次再你试一人晚餐精选👍🏻👍🏻