2024-05-31 304 浏览
放工后去海之恋既牛牛日式火锅𠮶度打边炉呀 ,✴️ 听朋友讲喺呢间嘢好正呀,☀️佢哋最近有特色饮品,打边炉都有 黑糖珍珠奶茶及 醇绿妍奶盖,上枱时好有惊喜, 个盖面有个小茶壶 ,💖有仙气飘出 ,真系打卡一流呀 。我就快影咗张相呀 , 珍珠奶茶好有奶味 而且珍珠很烟韧呀 , 另外个杯绿茶茶味香浓 💮 如果叫咗特饮就可以加钱有葡挞食, 😆真系心思思叫了来吃。呢度系一人一锅, 可以拣选自己钟意吃的汤底, 然后可以 qr code自助点餐 💓有好多款式, 猪、牛、鸡 有好多款 牛肩胛/肥牛等, 另外有海鲜, 扇贝 、青口、 水鱿鱼,虾,蚬等。 虾肉已经去壳, 吃得轻松✨自助点餐区有好多不同肉丸, 芝士肠 ,亦有好多蔬菜啦。✨打完边炉嘅汤底可以做出前一丁公仔面及韩国拉面呀 。 索晒海鲜同埋肉汁味 。✨小食有炸薯格、炸鸡 、卤水鸡翼、小丸子、麻辣鸭血 。✨饮品柜有好多啤酒,韩式饮品, 汽水。😋

✨自助点餐区有好多不同肉丸, 芝士肠 ,亦有好多蔬菜啦。

✨小食有炸薯格、炸鸡 、卤水鸡翼、小丸子、麻辣鸭血 。
✨饮品柜有好多啤酒,韩式饮品, 汽水。😋

• 黑糖珍珠奶茶