2024-08-29
𝙌𝙐𝙀走日系庭院风格,周围有唔少植物及猫咪摆设,环境悠闲舒适,充满设计感😍 餐厅主打西日fusion料理,创意又有特色☺️✨ 晚市二人套餐 ($438 for two)❀ 沙律或餐汤 🥗当日系柚子芦荟沙律及蘑菇忌廉汤❀ 脆炸单骨鸡翼配辛子明太子酱 🐥单骨鸡翼外皮酥脆,肉质嫩滑,蘸上明太子酱辣辣地好惹味☺️ 旁边伴以柚子醋沙律开胃解腻❀ 松叶蟹味哙甲罗烧烩饭 (+$58) 🦀蟹盖上面铺满蟹肉、蟹膏、蟹籽及腌萝卜,将其捞匀再食好惹味🥰 配搭以海胆忌廉汁制成嘅risotto及芝士碎,香浓又creamy,鲜味十足👍🏻❀ 香葱拖罗蓉牛油果酱寿司塔可 🐟紫菜天妇罗炸到脆卜卜,入面夹住满满既拖罗蓉、牛油果酱、青瓜、沙律菜及寿司饭等,爽脆鲜甜又带清新感觉,口感好丰富😍❀ 辣味帆立贝寿司塔可 (+$10) 🥠另一款寿司taco就以帆立贝等配料为主调,帆立贝鲜嫩弹牙,配搭麻辣酱汁香辣惹味😚❀ 京都宇治抹茶甜筒 🍦甜品系抹茶甜筒,好啱打卡❤️ 抹茶味浓郁回甘,整碎甜筒入面更有抹茶脆片等配料,再淋上抹茶酱好满足呢🥰❀ 香桃富士梳打 (+$38) 🍹❀ 青苹果泡泡绿茶 (+$38) 🍹今次升级咗两杯特色饮品✨ 香桃梳
✨ 晚市二人套餐 ($438 for two)
❀ 沙律或餐汤 🥗
❀ 辣味帆立贝寿司塔可 (+$10) 🥠
❀ 京都宇治抹茶甜筒 🍦
❀ 香桃富士梳打 (+$38) 🍹
❀ 青苹果泡泡绿茶 (+$38) 🍹
今次升级咗两杯特色饮品✨ 香桃梳打酸甜清爽,带阵阵浓郁桃香☺️ 而青苹果泡泡绿茶味道清甜,散发抹茶香气,味道好夹呢😝