2021-08-26 415 浏览
如果食放题,我哋一定谂起大喜屋!佢哋嘅品质好有保证,价钱亦都相当合理。我哋都好耐冇试过食放题啦😊 这日放假,来到观塘鳄鱼恤中心三楼嘅极上大喜屋食午市放题💕估唔到午市都座无虚席!点咗好多食物,挑选一啲我印象深刻嘅记录低先😊三文鱼系我最爱嘅刺身!喜欢三文鱼的油脂香浓,好新鲜,色泽好靓,加埋Wasabi同埋豉油食一流!记得每次嚟大喜屋都会食蟹粥🤣同朋友一齐share食都几好,蟹粥粥底都几好味,里面嘅蟹都OK,仲有蟹膏,好开心蟹子军舰我都好钟意!脆卜卜加埋寿司饭同埋紫菜一齐食好好味😊三文鱼亲子军舰都令到满口也是三文鱼嘅味道!加上大大粒嘅三文鱼子,咸咸香香更鲜味😊暖暖的火炙鳗鱼寿司亦都非常香😊鳗鱼味道香浓,加埋烧汁更能未,配合埋寿司饭一齐食系大满足😊紫心香芋丸软绵绵,里面有芋头蓉,烟烟银银😊芝麻鸡翼都烧得好香😊番薯天妇罗都好好味!又甜又软糯烧章鱼小丸子热辣辣都几好味,另外港式鱼蛋、芝士肠等等小食,都唔错蒜蓉粉丝蒸扇贝超级正!啲粉丝吸晒蒜蓉同埋扇贝嘅海鲜味甜品方面,不同口味嘅日本大福都几好食,唔会太甜。焦糖布丁同埋朱古力慕丝都几好,细细杯,可以试多啲唔同甜品饮品嘅区域亦有好多唔同选择,有冻同埋热嘅
如果食放题,我哋一定谂起大喜屋!
佢哋嘅品质好有保证,价钱亦都相当合理。

点咗好多食物,挑选一啲我印象深刻嘅记录低先😊
三文鱼刺身

蒜蓉粉丝蒸扇贝

蒜蓉粉丝蒸扇贝超级正!啲粉丝吸晒蒜蓉同埋扇贝嘅海鲜味

甜品

热柜饮品

饮品嘅区域亦有好多唔同选择,有冻同埋热嘅包装饮品,亦有茶包可以比你自己冲嘢饮,也有果汁以及凉茶,也有清酒,超多选择!
开心嘅放题午餐😊
三文鱼刺身