2017-01-12
Wagyu original burger ($31)Mos cheese burger ($28)Fries set (+$24)👅个日系旺角唔知做咩我个食物探测器失灵,好似无咩岩胃口咁🤔🤔而男朋友对Mos burger既坚持,成功令我屈服左🙄🙄因为都好耐无食Mos burger,所以好自然咁将佢归类为M记啲friend😂😂😂🙈👦🏻:Mos burger都唔平嫁!呢两个burger都几满意🍔🍔wagyu个个块肉明显厚啲肉味出啲,Mos cheese个块肉都唔错,一样咁juicy😋😋男朋友中意Mos cheese个酱酸酸甜甜几开胃,我就中意wagyu啲烧汁惹味啲👍🏻👍🏻薯条好似无以前咁正🤔🤔不过都香脆既~好啦我唔会再厌弃Mos burger嫁啦🤗🤗🤗林唔到食咩又唔想食M记,食下Mos burger都唔错,burger仲有几多款其实都好吸引😋😋
Mos cheese burger ($28)
Fries set (+$24)
👦🏻:Mos burger都唔平嫁!
薯条好似无以前咁正🤔🤔不过都香脆既~