2021-03-25 150 浏览
他们的小店只买酸菜鱼类别的食物其实以单一的店舖来说,他们都算是专家,在味道方面亦都很出色,本身我同我男朋友都好钟意食酸菜鱼,都嚟试吓,点知食落又真系好好味㖞.💁‍♀️见餐牌好多汤底选择, 有牛又有鱼, 决定各来一客! 🤤 老坛酸菜鱼, 可以另选2款配菜,  就来一个最索汤的豆腐卜 + 🥬生菜, 再配薯粉 $56 ~ 满满一大碗, 份量超级多, 鱼肉又白又滑, 完全无腥味, 🐟鱼肉厚身份量多, 汤底酸酸辣辣🌶, 惹味非常! 薯粉是另上的, 为免汤浸腍, 贴心的! 薯粉烟靭, 好饱呢.... .饮品就一定要加钱, 冷热饮同价! .店员会喺席间表明如觉太辣可加上汤, 又关心会唔会太辣, 赞! .📍鱼众不同酸菜鱼🚦元朗教育路61号紫荆楼地下K号舖.
他们的小店只买酸菜鱼类别的食物

饮品就一定要加钱, 冷热饮同价!
📍鱼众不同酸菜鱼
🚦元朗教育路61号紫荆楼地下K号舖