2024-06-07
一大班人聚会紧系食烧肉😍一定要食最高级澳洲M5和牛套餐,依家做梦王诞,每人送日本蛋仲有多款梦王蛋食品!(梦王蛋来日本神户兵库县,2021年获得日本人年度公投刺身蛋拌饭第一名) 咁就真系要食真啲。超推月见牛,香软嘅牛上面放上牛油同梦王蛋,蛋同牛搅拌后慢慢烧熟,烧到粉粉地就食得👍🏻❤️好香好软可以狂食😁👍🏻其他牛肉嘅质素真系靓,烧到粉粉地就可以食,装修好新净坐得舒服,抽油烟机系统劲,食完都唔会好大浸油烟味,靓靓澳洲M5和牛脂肪同肉嘅比例呈雪花,未烧熟都知好食,不断食呢个可以回本😀帆立贝同样都系重点回本之选,同牛油最合拍粒粒都好大,加少少柠檬汁落去就更好。牛舌芯得一碟所以要小心啲唔好过火,超好食,仲有少少粉红色就系最靓,咬落香软牛味重😁安格斯牛小排都系雪花,好好食!仲有生蚝、大虾,有丰富蛋白质唔使惊肥,鸡爽肉平时好少见,好特别咬落去爽口一啲都唔鞋,薄牛舌都好吸引,黑椒𠮶款就更好食!自助区有台式虾干拌饭,我加好多紫菜、虾干、葱花,再加埋佢哋秘制卤水汁真系超好食!!!蔬菜都系自助,最吸引我一定系烧菠萝!饮品有红肉火龙果茶,底部有粒粒火龙果唔会太甜好好味!佢哋蓝莓果茶冷泡茶,有少少甜味又有水果香解腻
靓靓澳洲M5和牛脂肪同肉嘅比例呈雪花,未烧熟都知好食,不断食呢个可以回本😀 帆立贝同样都系重点回本之选,同牛油最合拍粒粒都好大,加少少柠檬汁落去就更好。牛舌芯得一碟所以要小心啲唔好过火,超好食,仲有少少粉红色就系最靓,咬落香软牛味重😁安格斯牛小排都系雪花,好好食!
饮品有红肉火龙果茶,底部有粒粒火龙果唔会太甜好好味!佢哋蓝莓果茶冷泡茶,有少少甜味又有水果香解腻就最啱!最后有雪糕或者梦王蛋布丁仙草冻😀梦王蛋比平时嘅布丁更有蛋味!