2022-02-04 527 浏览
餐厅系I.T Blue Block 入面,所以范围唔大,处于铺头门口一个角落,如果唔系坐bar 枱,感觉都舒服既,坐bar 枱就对住玻璃出面等位既人食饭了Kiseki Pancake卖相好靓好吸引!梳乎厘班戟入口即溶,配埋d 士多啤梨同cream,酸酸甜甜,开胃又好味!Strawberry custard pancake睇落真系好靓啊,忍唔住嗌来食,好邪恶但又好好味,切一旧松软pancake,沾上吉士cream同果酱放落口,d乜嘢甜品瘾都满足晒我地都有试佢既pasta,呢个松叶蟹忌廉意粉都系餐厅signature dish,松叶蟹脚多肉又keep到鲜味,意粉索晒d 忌廉汁都好好味另外,我地嗌左个tandoori chicken with pancake,savoury 既pancake佢都整得ok㗎!班戟都系松软既,d鸡肉腌得都够味,但我就觉得配饭会好食d啊