2021-07-20 63 浏览
收工想揾一间地休闲风既餐厅同朋友享受美食又可以畅谈既工厦隐藏餐厅有时就系唔简单!今次系网上见到呢间讨论度都几就既餐厅而且亦见佢越黎越多分店,感觉好吸引就约左个朋友收工去试一试。青芥末牛油果三文鱼籽蟹肉多士多士上既牛油果蟹肉蓉份量好有满足感。入口先会感受到青芥茉刺激得黎又唔过呛口既芥末香,当芥末味道散开后感受到牛油果清新但稠密既口感及蟹肉既鲜甜味。当中既三文鱼籽令味道提鲜,整体口感好creamy又唔会毫无口感。配上多士唔会过腻,系一个相当开胃既前菜。如果多士烘得更香脆口感会更好。牛肝野菌意大利饭意大利饭煮得刚刚好,够腍得黎又唔会失去嚼劲。意大利饭完全吸满牛肝菌浓郁既菌香又芬香,质感浓厚亦都好creamy。意大利饭内夹杂住好多菇菌,令菌香更浓香而且整体份量好丰富,足2个人share有余。Chocolate 加上忌廉既朱古力虽然邪恶但充分地为朱古力入口更香滑,朱古力唔会奶味盖过可可香,味道平衡刚刚好。

Chocolate