2018-06-30 102 浏览
本老子好久没有跟老友叙旧,当日什么店也想不到,就嚟咗呢间$98放题。我系因为$98而黎过嚟试吓。结果佢喺电话度同我讲已经冇晒$98放题因为太多人拣。⋯我好无奈地唯有选择单点,但系店员喺电话度同我讲平均每人都系$150左右。。但结果我俾钱𠮶阵时差唔多要$300一个人。。重点:- 个鳗鱼饭同啤酒我系觉得值得食。。- 地方尚算宽躺- 如果你日头想揾个舒服嘅空间饮咖啡呢个系一个唔错嘅选择- 店员比我嘅感觉好似大学啱啱毕业- - 唔知点样做服务业,就算落留单都唔会同我讲句对唔住或者唔好意思- 同埋我叫咗八样嘢有三样嘢竟然可以冇- 佢同我讲好多人拣放题,但其实我店内环境张相系我走𠮶阵时影,即系话我啱啱坐低𠮶阵时店内只有五分之一嘅人坐喺度。。点解唔可以比我试吓个放题呢。。。我真心唔会再嚟呢间野,我有几个朋友话想试我都会叫佢唔好黎试好有原则嘅饮食家上完

重点:
- 个鳗鱼饭同啤酒我系觉得值得食。。
- 地方尚算宽躺
- 如果你日头想揾个舒服嘅空间饮咖啡呢个系一个唔错嘅选择