2022-10-30 492 浏览
久违既朋友聚会,我哋五个人book咗八点准时入座。朋友杯mocktail 催咗四次等咗一个钟先有,但见到系有出嘢饮俾其他枱🤷🏻‍♀️ 坐咗无耐有待应过来请我哋坐过隔离枱,因为有人book 咗。点解又唔一开始就叫我哋坐隔离枱。唔系应该一早分好晒当晚有预约既客人坐边张枱咩?移过隔离枱前我哋同个待应讲想order 两样嘢食,个待应话会唔记得,叫我哋阵间再同佢讲多次,但搬完餐具过隔离枱佢就走咗完全唔记得要帮我哋落单。食到十一点几,有待应过来话last order 要买单啦。咁我哋谂住俾完钱饮埋枝白酒就走啦。但俾完钱之后无耐就有一个接一个又一个待应话系限时两个钟,请我哋要快啲走啦。有book咗枱既客人到啦。又话confirm booking 𠮶阵系有讲到限时两个钟既。酒吧有限时真系第一次听,都唔见其他食评有写话有限时。我亦无印象酒吧打电话来confirm booking 𠮶阵有讲限时。但系我book 8点你11点几先过来话有限时两个钟,件事劲奇怪。可能当晚庆祝万圣节,啲待应想同熟客一齐玩一齐影相,出嘢慢啲我都明。自己都系做服务业都唔想为难人哋。但系等杯嘢饮催咗一个钟,啲嘢食系等好耐又唔知有无帮我哋

可能当晚庆祝万圣节,啲待应想同熟客一齐玩一齐影相,出嘢慢啲我都明。自己都系做服务业都唔想为难人哋。但系等杯嘢饮催咗一个钟,啲嘢食系等好耐又唔知有无帮我哋落到单,然后一句唔该就请我哋转枱又赶我哋走。

嘢食质素我哋觉得系唔差既,但服务态度真系完全接受唔到!