2018-10-27
长话短说 , 我知佢都就黎结业 我喺度表达不满都冇用 但真系过份 不得不讲一行14 人 知佢就结业 就 book左 琴晚 食, 点知佢话因为太多人 所以分6点 同8点9 时段 我地14 人 全部准时 845 pm到达 叫我地等等 等左成个钟先入得 不知所谓 中段问佢 要等几耐又唔应 又话 等等等 问佢点解甘赶 6点𠮶枱走又唔出声 喂 大佬 你一早讲好左分两个时段 6点同8点9, 你唔赶人走 要我地9点9 先入得 有冇搞错呀! 你要迟成个钟咪一早同我讲啰 我可以即刻拉大队走 架。 唔洗烦到你地呀吗 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9点9 坐低 食佢既𩠌菜 同5 年前我食已大不如前 不过太爷鸡 同烧鹅尚算唔错 烧得够香同脆皮 ,太爷鸡有烟熏香味 虾子柚皮都够香淋 然后最过份既黎 la . 竟然系唔通知我地既情况下 1030pm唔俾点𩠌 . 大佬 我地9点 9 到 野都食唔切 你唔早讲 一句 duck埋黎1030 唔接生意, 而且佢有漏单 𠮶 d都唔加得 !你就黎执即 都唔洗做到甘过份呀吗 识唔识乜野叫尊重呀 唔关客唔客人事, 而系基本尊重都冇 . 就算第时你地再开 我都一定拉
我地14 人 全部准时 845 pm到达
叫我地等等 等左成个钟先入得 不知所谓
中段问佢 要等几耐又唔应 又话 等等等
问佢点解甘赶 6点𠮶枱走又唔出声
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
然后最过份既黎 la .
你唔早讲 一句 duck埋黎1030 唔接生意,
而且佢有漏单 𠮶 d都唔加得 !
就算第时你地再开 我都一定拉大队唔会帮衬 ! 再见 !