2014-07-27 713 浏览
之前系bee crazy 见到有甜品自助餐团购,重会送haagen dazs 家庭装雪糕连埋保温袋加埋服务费都系$127就谂住同朋友试下啦,入面环境系几好既,但一见到张甜品纸就有点嬲啦,最普通既芝士蛋糕果栏删剩一个最普通既焗芝士蛋糕,不如唔好话有芝士蛋糕啦,芝士蛋糕重唔系一件件,系咁既,图白色果旧系就系有芝士味,但可惜一啲都唔滑,净系好散既糊状物咁,冇硬度同口感可言。但最难食都莫过于呢个心形既朱古力慕斯,食落口冇咩朱古力味,口感好水,入口好似好沙咁,超难食而最令人发指既莫过于店舖声称既北海道牛乳制成既甜品 ,以下既草莓芭菲的确系超普通既软雪糕,好似m 记软雪糕咁,肯定唔系用特选北海道牛乳,呢个雪糕一啲牛奶味都冇!再食就系呢个貌相都好吓人既宇治金时玉子,亦即系绿茶红豆炖蛋呢只绿茶既颜色未免太假吧!!!根本就唔系酱料,绿茶水而已,而炖蛋都一样失望,唔滑唔 creamy唉,真系超级失望,买果阵见佢话有60多款甜品,实质来来去去都系得几款,好似芭菲咁,只系有唔同酱混唔同生果,再加同一款普通软雪糕,佢咁就当自己有4款甜品,咁即系将十款生果分别放系同一个软雪糕到佢就话自己有十款甜品啦,咁同呃人有咩
最普通既

再食就系呢个貌相都好吓人既宇治金时玉子,亦即系绿茶红豆炖蛋

唉,真系超级失望,买果阵见佢话有60多款甜品,实质来来去去都系得几款,好似芭菲咁,只系有唔同酱混唔同生果,再加同一款普通软雪糕,佢咁就当自己有4款甜品,咁即系将十款生果分别放系同一个软雪糕到佢就话自己有十款甜品啦,咁同呃人有咩分别?!
食得唔开心谂住攞返个家庭装haagen dazs 都好,点知都只系得云尼拿味,冇得拣其他,灰爆

总结就系,我唔会再黎食甜品,平唔代表要比垃圾我><!!
2014-07-26
用餐优惠