餐厅: Poke Go (漆咸道南)
资讯:

2024-08-11 360 浏览
星期五晚上8:30去到,见到好多人排队,于是即刻用OpenRice叫外卖,本身写15分钟。我见餐厅一直冇 click 已经ready 可以拎嘅掣,又见佢好多人一路出紧菜,以为真系未有⋯点知等等下等到迟过我来嘅人都入左去坐低兼野食来埋,我一问先知原来已经整好,但餐厅唔 click掣😓搞到我大热天时系出边企左超过半个钟,即系堂食仲快,真系好唔理想👎🏻结果拎完发现仲要比少左个𩠌,漏左豆腐!比左近二百蚊,虽然poke bowl都系咁上下价钱,但咁嘅服务态度同质素真系唔推荐⋯就算冇发生以上事件,论味道同性价比,同其他同类餐厅比都唔OK😔