2009-08-01
朋友生日,见食评好似尼间pizza几好,决定book定位黎试下, 5个人叫左个套餐,但其实唔系有太多野食,唔计餐包,有1个沙律,2个pizza,1个饭or意粉,3款甜品,餐包好普通,唔难食又唔系好好味,可能唔系咁岩本人口味,觉得d酱比较淡同怪烤鸡沙律食完1啖d菜之后众人都觉得简直比死更难受,相信唔关间餐厅问题,而系蒦菜本身就劲难食,又难闻,食多1啖都想呕,完全影响埋d鸡既味道Four cheese pizza好好味,不过可能我真系太中2食芝士,所以会嫌d芝士味唔够浓同埋唔够多北京烤鸭pizza亦都比想像中更加好味由其事d烤鸭真系好入味又有汁焗芝士菠菜宽面尼个简直系整餐既极品芝士同埋d汁够哂多而且配合得10分好,溶入哂d宽面到,极爱!!!tiramisu味道普通但好重咖啡味,真系未必个个会中2cheese cake都系普通货式香蕉xx己经唔记得左个名,但好特别,同埋几好味,面头d酱系甜甜地,个底又唔会好淋饮品既话柠茶柠水会有refill,但原来咖啡就冇埋单友人生日所以计少1个,每人都系160左右,算几抵
决定book定位黎试下, 5个人叫左个套餐,
但其实唔系有太多野食,
tiramisu味道普通但好重咖啡味,真系未必个个会中2
cheese cake都系普通货式
饮品既话柠茶柠水会有refill,但原来咖啡就冇
埋单友人生日所以计少1个,每人都系160左右,算几抵