12月想对自己好d 💕 揾间好餐厅食😆见到呢间layback cafe and bar , 个名够chill 💆🏻‍♀️, 食物好食😋 ,环境有feel✨✨☕️🌟 日本和牛粒配喜马拉雅山岩盐 $128 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢个摆盘好靓,配上黑椒同埋岩盐,牛柳粒份量够多🥰🥰🥰牛柳粒煮得啱啱好,好腍,易入口,有好香牛味🤤🤤🤤🌟 四川黑糖单骨鸡翼 $118 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻个鸡翼炸得啱啱好,外脆内滑😍😍🤤个酱汁,好特别好入味,甜甜地得来一种四川香辣嘅味道,好惹味🤤🤤🤤😆份量比我哋想像中多,绝对对得起个价钱👍🏻👍🏻🥰💕🌟龙虾扁意粉 $328 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻一开头谂咗好耐拣蟹粉捞中国面𠮶个,定系试呢个龙虾扁意粉,但系好想食龙虾就拣咗呢个,都冇拣错,龙虾🦞肉份量都多,绝不欺场,虾肉爽口蛋,又新鲜,鲜味十足,配埋少少鱼子,个意粉都煮得啱啱好,好弹牙,配埋个龙虾汁,个意粉好好食🤤🤤🤤🌟霹雳霹雳烤法国春鸡 $188 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢个上枱,摆盘好靓,鸡嘅份量都好多🤤🤤🤤买个酸酸甜甜嘅汁,同柠檬,都唔会话好饱滞,味道好好,个鸡烤到外脆内嫩,有肉汁,正!👍🏻欣赏佢每个菜式都尽量会配啲新鲜嘅
12月想对自己好d 💕 揾间好餐厅食😆

🌟 四川黑糖单骨鸡翼 $118 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

🌟龙虾扁意粉 $328 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

🌟霹雳霹雳烤法国春鸡 $188 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
呢个上枱,摆盘好靓,鸡嘅份量都好多🤤🤤🤤

欣赏佢每个菜式都尽量会配啲新鲜嘅沙律菜,仲会加黑醋,我都可以食晒啲沙律菜,菜Refreshhh下隔一隔再食下一道菜🥰🥰🥰

🌟苹果蜜桃先鲜绿茶$56 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
哗,佢啲嘢饮好好饮啊😆😆😍😍餐厅有好多唔同种类嘅嘢饮,最后拣咗呢个清清爽爽嘅水果鲜打绿茶,好有苹果蜜桃嘅味,配埋绿茶清爽得来又唔会太甜,大推 🙌🏿🙌🏿🙌🏿卖相都好有诚意,见到都开心😚😚

🌟开心果 Dirty $78 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
呢期大热嘅开心果,配埋我至爱嘅咖啡,一于试吓,一上枱又系好打卡able😍😁 杯鞭笞满咗开心果碎,面头就系香浓嘅咖啡,下面系满满嘅开心果酱,不过注意捞匀佢嚟饮,如果唔系一开头入口会饮唔了开心果味,搅匀之后,开心果味好出,沟埋咖啡,啱啱好香浓幼滑,正😋😋😋

🌟开心果巴斯克 $78👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
哗绝对有惊喜,一上枱好靓呀,疯狂咁影咗阵相,同行有人仲想买件打包返屋企食😆😆😆因为味道都好好🤤🤤🤤🤤佢有好足料嘅开心果,面头加咗个干橙,食食吓,可以咬下个干橙片,中和下,再食🤤🤤😍蛋糕唔会得死甜,蛋糕质地做到巴斯克𠮶种半熟嘅感觉,有留心,但表皮又有焦糖香,有两种口感,层次好丰富,味道都好好,好rich 😋😋😋😋🥰🥰

间餐厅环境好靓、好有feel, 🥰食物种类多,样样食物味道都好好,小食正餐,都好好味,连甜品都好好食,即刻谂起下次有人生日庆祝,或者食饭聚会都会再嚟呢间Cafe试吓其他食物同饮品,都会想试佢嘅Cocktail😆😆😆😆大大推荐❤️❤️❤️❤️❤️
  • 开心果巴斯克芝士蛋糕
  • 霹雳霹雳烤法国春鸡