2019-08-01 419 浏览
呢一两年掀起咗一股夹公仔热潮 之前有听闻过megabox入面有个乐园 入面有好多夹公仔机嘅 原来呢间餐厅就系喺𠮶度😮餐厅位置唔算当眼 但系依然有好多上班族喺度食个lunch😗 佢每日都有唔同款式嘅精选午餐嘅 今日我拣咗嘅呢一个系 咖喱牛腩饭因为系午市套餐嘅关系 系有餐汤嘅 店员问我要中汤定西汤 我就拣咗西汤 于是一碗好多料嘅罗宋汤就出现咗喺我台面啦😺咖喱牛腩饭 一上碟𠮶吓就见到佢有几多椰浆 谂住佢嘅咖喱会以椰香味为主啦 点知又唔系㖞 捞匀咗之后 食落口就冇乜椰香味 反而几辣👍🏻 似乎落咗好多辣椒油 牛腩嘅份量都几多 可惜佢有两三旧都好韧吓 同埋只系得牛腩 冇我最钟意嘅牛筋 感觉就差咗少少啦🙈整体感觉就一般啦 不过见到隔离台食焗肉酱意粉好似几吸引 下次再去食吓先

午餐