2021-09-24 1167 浏览
《满屋厨房 Full House Kitchen》 我好少去亲子餐厅👨‍👩‍👧,所以一直留意唔到原来乐富都有,佢系连埋一个Playhouse,我见大部份食完就去玩埋,都唔错🤗不过疫情关系,佢地出餐暂时改用即弃餐具🍴🍽,有好有唔好啦🙈<黑松露鱿鱼须忌廉汁意粉>🍝 估唔到佢个黑松露忌廉汁咁好食,超浓黑松露香味,忌廉少少厚身,媲美好多Cafe,佢个鱿鱼须都不错,如果可以变成软壳蟹🦀就完美了💕 <芝士磨菇牛肉汉堡>🍔 又系味道比卖相更好💕牛肉煎得刚好,配上千岛汁,比较港色口味🍔唯独个包系最扣分,应该系用嘉顿,如果可以改用其实包会比较好🤗<朱古力鸡蛋仔>🥚🧇🍫 好好食㖞,佢粒粒都系入面软绵绵,不太甜真系好适合小朋友,这个好推荐🎉 <芝士奶盖四季春>我自己选择左走甜,喜欢四季春的味道,奶盖佢唔算好出色,不过不失,但套餐也不用加钱,绝对无要求无投诉😂 整体而言,回食率高舖入清楚衞生都好令人满意🥰
《满屋厨房 Full House Kitchen》

<黑松露鱿鱼须忌廉汁意粉>🍝