2019-03-29 57 浏览
铜锣湾越来越多楼上食店,无计啦租金昂贵,唯有向上发展… Hugo Le Resto Grill 位于怡和街恒隆中心,今日做完Facial就同男朋友响度食晚餐,抵食而且质素高,仲有无限次Salad Bar!几时都系食Set最抵,餐汤+ Salad Bar + 主菜 + 餐饮 都只系由$268起点餐后就出去攞个沙律, 我超爱薯仔沙律,仲有粟米,桃,新鲜蔬菜等等廿几款食物,而且仲有多款沙律酱/油选择!干邑龙虾汤好好味,份量都唔算细碗,仲有粒粒龙虾肉!我点左香煎格陵兰比目鱼配清新柚子汁,比目鱼煎得刚刚好,外脆内软锁住鲜味,加上啖啖肉唔洗惊啃骨XD伴碟配上露笋及紫薯,仲有清新柚子汁,够饱得黎又唔会济~而男朋友就点左美国顶级牛肩肉扒,5成熟就岩岩好!软嫩且肉汁饱满,男友食到lam lam脷

而且仲有多款沙律酱/油选择!

干邑龙虾汤好好味,份量都唔算细碗,仲有粒粒龙虾肉!

伴碟配上露笋及紫薯,仲有清新柚子汁,够饱得黎又唔会济~
香煎格陵兰比目鱼配清新柚子汁

美国顶级牛肩肉扒