2019-07-02
临放大假🌴之前太多工作要handover比working partners, 要等到一个月后放完假返嚟先至买手信请大家食,我觉得真系太耐唔好意思啊!所以一心谂住喺出发前请大家食嘢。咁啱PMQ 做完嘢见到有间「粉红色野」即时心心眼😍😍😍即管入去睇吓有咩打卡位。叫咗杯 ,见到员工喺度影紧food shot,八卦问吓系咩蛋糕仔,点知⋯老板请我试食两件,嗱我唔系为食㗎,纯粹帮手试味,之后梗系唔系几好意思,所以就落咗order订咗20件返去安抚人心,希望系我放假期间个电话可以静静地😌我分别订咗紫薯挞🍠芒果挞🥭朱古力🍫同埋热情果紫薯🍠 一定系最受欢迎,甜度适中,我比较钟意厚身小忌廉嘅紫薯蓉芒果🥭 稳阵到不能再稳阵冇咩好讲朱古力🍫 唔知道原来系爆浆,差啲一身都系,好彩味道够浓,即时加返分至于热情果我就同老板娘反映左真系太甜,佢答应左去再调整下,下次请我试返😋作为环保人士,我自己餐盒,佢哋都肯配合,多谢支持环保🔄
芒果🥭 稳阵到不能再稳阵冇咩好讲
作为环保人士,我自己餐盒,佢哋都肯配合,多谢支持环保🔄