2021-07-17 298 浏览
次次经过「Cafe REVOL」都好多人等位 已经想试好耐 可能因为当日系黑雨 少左人出街 一见到唔使排队就即系入去要试一试~以为佢杯咖啡好饮 点知原来食物都好有惊喜❤️🍝卡邦尼烟肉意粉-见到橙色蛋黄已经心心眼 点知烟肉仲要加埋五花腩 实在太正了👍🏻橙色蛋黄既蛋味系重过黄色蛋黄 意粉质地爽口 有好多五花腩同烟肉 加埋芝士 味道相当好👍🏻🥯爱丁堡农舍-丰富all day breakfast 未试过all day有煎猪腩肉 令我谂起韩烧😂酸种面包几好味 平时我唔会食蕃茄 因为食到有d腻就食少少 点知个蕃茄系加左肉汁一齐煎 好好味 仲有牛油果蓉解腻 唔错👍🏻☕️Cappuccino-唔重奶味既cappuccino 两杯咖啡个拉花都好靓 赏心悦目👍🏻佐敦少有好食咖啡店 餐厅系自助形式 纸巾垃圾要自己扔 唔收加一服务费👍🏻👍🏻

以为佢杯咖啡好饮 点知原来食物都好有惊喜❤️

🍝卡邦尼烟肉意粉