檬茶茶夏天到喇,行街想饮嘢又唔想肥,真系要试吓🦁檬茶茶新出既山茶花柠檬茶系列🍋🌺可以满足味蕾,又可以增加体内脂肪的代谢,对皮肤都有帮助㗎😉🦁檬茶茶用佢地🍋香水柠檬做基底,再加🌺山茶花茶底,配合埋❤️玫瑰花露、🌹玫瑰花干花,好fresh!完全唔会觉得有负担~咬到香水柠檬肉肉又唔会敏感牙齿个只酸,佢地default少甜少冰,唔觉唔觉就饮晒成杯lu😋❤️山茶花柠檬茶系列-山茶花玫瑰花茶 $35 (500ml) $38 (700ml)Camellia Lemon Tea Series- Camelia Rose Lemon Tea $35 (500ml) $38 (700ml)而家购买两杯或以上山茶花系列,仲送山茶花彷生花1束,送完即止话说上个月sis睇完马田之后,饮过一次蜜桃少女都话返唔到转头,今日试左佢几啖又真系好饮~有真粉红色既蜜桃肉粒粒,又有清爽既冰粉,配埋香水柠檬同埋乌龙茶,成件事好夹!家中长辈话想试鸭屎香手打柠檬茶,就买埋返去~香水柠檬配鸭屎香(半发酵既乌龙茶),茶味好香醇,加埋手打香水柠檬有种独特香味,好清新!如果钟意饮浓茶既朋友,唔好错过喇 真材实料㗎💪🏻香水柠檬可以增强血管弹性、
檬茶茶

香水柠檬可以增强血管弹性、韧性,对预防以及治疗高血压和心肌梗塞症状都有帮助。

2024-05-19
  • 鸭屎香手打柠檬茶