2023-06-25 234 浏览
收工到观塘游个水解解暑,一游完就劲肚饿,俾大桥头餐厅嘅餐牌吸引左,谂都唔谂就入左去🤓🤓🛎️ $42/三𩠌 多𩠌车仔面🤤五香牛筋🥩 牛筋够稔,满满骨胶原,都几香口招牌鱿鱼🦑鱿鱼煮得啱啱好,弹牙爽口卤味猪肠🐽肥美厚实有咬口,大大旧抵食肥牛🥓肥瘦适中,份量都算多韭菜饺🥟有家嘅感觉,皮薄馅足娃娃菜🥬条条都好靓仔,配埋个清汤底非常清甜🛎️ $53 盐焗鸡饭呢个套餐真心抵食🤣咁嘅价钱有鸡有菜有饭有汤,性价比高!鸡嘅份量足,而且嫩口有油香,够盐味但唔会死咸👍🏻汤系红汤有牛味,饮落酸酸甜甜几开胃~ 🛎️ $28西多士邪恶之选,牛油配上糖浆冇得输!仲好细心咁切到细细件,方便入口🍞🛎️ $18 奶油多奶油香香甜甜的😘面包唔会太干身,足料好味😋🛎️ +$8 Watson’s super cola第一次饮屈臣氏嘅可乐,感觉冇咁甜,但一样有可乐味🤣几新奇🛎️ +$5 阿华田(走甜)正常阿华田味🤣拣走甜真系有走到但杯野真系好大杯,有种赚咗嘅感觉!😎🌐环境/服务餐厅阔落整洁,门口仲放咗啲扭蛋机、扭波波机,好有童年回忆😆🥳职员嘅态度都好好,中途杯野饮搞错左,然后即刻帮你拎入厨房换,非常热心👍

🛎️ $42/三𩠌 多𩠌车仔面🤤
五香牛筋🥩
牛筋够稔,满满骨胶原,都几香口
招牌鱿鱼🦑
鱿鱼煮得啱啱好,弹牙爽口
卤味猪肠🐽
肥美厚实有咬口,大大旧抵食
肥牛🥓
肥瘦适中,份量都算多
韭菜饺🥟
有家嘅感觉,皮薄馅足
娃娃菜🥬
条条都好靓仔,配埋个清汤底非常清甜

🛎️ $53 盐焗鸡饭
汤系红汤有牛味,饮落酸酸甜甜几开胃~

🛎️ $28西多士
邪恶之选,牛油配上糖浆冇得输!
仲好细心咁切到细细件,方便入口🍞

🛎️ $18 奶油多
奶油香香甜甜的😘
面包唔会太干身,足料好味😋

🛎️ +$8 Watson’s super cola
第一次饮屈臣氏嘅可乐,感觉冇咁甜,但一样有可乐味🤣几新奇

🛎️ +$5 阿华田(走甜)
正常阿华田味🤣拣走甜真系有走到
但杯野真系好大杯,有种赚咗嘅感觉!😎

🌐环境/服务