2015-05-01 1617 浏览
好耐冇同家姐食野,而大家又中意食日本野,所以见op咁多好评就拣左黎呢间食,食放题最忌食太饱消化唔到,所以我地一致决定,早食早享受,多啲时间比个胃消化,又可以安心入睡,而且仲平啲!好近地铁站,地方易揾,我地5点左右就入坐,下午茶+夜餐一次过食晒~环境几大,5点时段都有几枱人,不过较近自助区果边就一个人都冇~前菜、甜品、水果、饮品以自助形式供应,饮品款式好多,一定有款岩饮,但甜品方面则只见一款未满人时行去都算方便,但唔知夜晚时段坐满人会唔会好迫呢~因为家姐唔食刺身关系,所以份量点得比较少,见其他人果盘大黎得而且雾晒冻烟,状甚新鲜厚切三文鱼,肥美嫩口,口感唔错,甜虾完全唔腥,中意食鲍片既我地抢食之余,嗌多左第二盘呢!热辣辣既芝士焗元贝,沙律酱既味太重,唔系好食到芝士味,粒元贝反而几鲜寿司方面,三样都唔错,不过醋饭比较痴牙,唔系用冷饭制作鸡肾,口感好爽,但调味粉落得太多,令到食落去会咸大多数都系食清酒煮蚬,但依间既系韩式炒蚬,味道好浓而且较辣,我地都食到系咁饮野xd熟食较推荐蒜香牛柳,好香好juicy ,牛肉好软熟,易咬而且肉汁带蒜头既香,嗌左两碟呀~一样好juicy既炸菠萝,炸得唔算窿,但可
好耐冇同家姐食野,而大家又中意食日本野,
所以见op咁多好评就拣左黎呢间食,
放题最忌食太饱消化唔到,所以我地一致决定,
前菜、甜品、水果、饮品以自助形式供应,
饮品款式好多,一定有款岩饮,但甜品方面则只见一款
未满人时行去都算方便,但唔知夜晚时段坐满人会唔会好迫呢~
刺身
芝士焗元贝
寿司
寿司方面,三样都唔错,不过醋饭比较痴牙,唔系用冷饭制作
鸡肾
鸡肾,口感好爽,但调味粉落得太多,令到食落去会咸
韩式炒蚬
蒜香牛柳
炸菠萝
一样好juicy既炸菠萝,炸得唔算窿,但可以一吃
甜品
口感似啫喱,而且提子味较重,不过甜品款式只得雪糕同依个,希望款式可以再多啲
枝豆
2015-04-28